Jogi nyilatkozat

A Marosi Fain Bt (2626 Nagymaros, Kossuth sor 22.; Cg. 13-06-025517; adószám: 24601382-2-13, a továbbiakban Vállalat) a https://fainablak.hu domain alatt található weboldalán és aloldalakon megjelenő információk és adatok kizárólag tájékoztató jellegűek. A Vállalat a honlap tartalmát folyamatosan frissíti a vonatkozó jogi kötelezettségeinek és aktuális híreknek megfelelően, ugyanakkor a tartalom teljességével, helyt állóságával, esetleges módosulásával, hitelességével kapcsolatban felelősségét kizárja, mert ezen tartalmak kizárólag a tájékoztatást célját szolgálják.

A Vállalat a honlapján megjelenő tartalmak bármilyen módon való felhasználása kizárólag a felhasználó/ügyfél saját felelősségére történhet. Ha a felhasználással kapcsolatban bármilyen kérdés felmerül, az Impresszum menüpontban található elérhetőségek valamelyikén kérjük megtenni.

A Vállalat kizárja a felelősséget azokért a károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldallal kapcsolatban, azok használatából, vagy használhatatlanságából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, számítógépes vírus által, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból következnek be.

A Vállalat honlapja, annak aloldalai, az azokon megjelenő grafikák, védjegyek, szövegek, képek, információk, logó és egyéb anyagok, illetve azok elrendezése, maga a honlap teljes tartalma szerzői jog oltalom alatt áll, felhasználását és hasznosítását a Vállalat kizárólagos jelleggel fenntartja.