Egyedi fa harmonikaajtó

Harmonikaajtó beltérre, vagy kültérre?

Családi házaknál a kültéri, többszárnyú, harmonika ajtók általában a teraszra, vagy az udvarra vezetnek és gyakori, hogy a nap nagyobb részében nyitott állapotban vannak. Az egyedi gyártásnak köszönhetően önnek is lehet akár kertkapcsolatos konyhája, így egyszerűvé téve, hogy nap, mint nap a természetben élvezhesse az ételeket, amit akár saját üvegházas konyhakertjében termelt meg. Vasalata 650cm széles és 250 cm magas átjárást képest áthidalni, így nagy tereket tudunk vele összekötni.

Egyszerű és praktikus megoldás lakások nyílászárása, térelválasztása, intézmények, iskolák, kongresszusi termek, műhelyek tereinek időszakos vagy tartós elválasztása esetén is. Mint látható a nyílászárók ezen típusa kültéren és beltéren egyaránt megállja a helyét. Igényeknek megfelelően lehet teli fa betétes, vagy akár teli üveg kivitel is.

Egyszerű lehetőséget kínál a konyha, fürdőszoba, gyerekszoba vagy a gardróbok leválasztásához, különösen szűkös helyeken, ahol esetleg a tolóajtók kivitelezése nem megvalósítható. A nyílóajtó által használt területnek csupán töredék részén elfér, helyspórolás szempontjából tökéletes megoldás.

A harmonika nyílászáró is különböző sémákkal tud működni, így biztosan meg tudja találni az ön számára legmegfelelőbb kivitelt.

Mind minden kültéri nyílászáró esetében, itt is több megoldása van a rovarháló és árnyékolástechnikának.